Martijn Muijs vroeger op de avond op Radio Veronica

Martijn Muijs is vanaf maandag (29 juni) vroeger op de avond te horen op Radio Veronica. Op social media meldt de deejay dat hij vanaf dan tussen 18 en 22 uur te horen is. Momenteel vult Dennis Hoebee nog het blok tussen 18 en 21 uur.

Martijn Muijs vroeger op de avond op Radio Veronica Met de wijziging in de avondprogrammering lijkt het vertrek van Hoebee bevestigd te worden.

Eerder meldde Radio.NL al dat hij één van de slachtoffers zou zijn van de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network. Talpa zelf heeft het vertrek van Hoebee overigens niet bevestigd.

Hoebee keerde in 2015 terug op radio Veronica. Sinds januari 2017 is hij in de avond te horen op de zender. Muijs is sinds juli 2017 op de late avond te horen op Veronica. Daarvoor maakte hij programma’s in het weekend. Ook presenteerde Muijs enige tijd de middagshow op Veronica. [Radiowereld.NL]
Foto: Talpa Network / Radio Veronica