Big Brother komt in 2021 terug bij RTL 5 en SBS Belgie

Ruim 20 jaar nadat Big Brother, de moeder van alle realityshows in Nederland tot leven kwam, keert het grootste en bekendste reality tv-programma toch terug: RTL 5, Videoland en SBS België brengen Big Brother in 2021 gezamenlijk terug op het scherm.

Big Brother komt in 2021 terug bij RTL 5 en SBS Belgie Het oude format wordt wereldwijd nog door miljoenen mensen bekeken en is ook in andere Europese landen aan een geslaagde revival bezig.

Big Brother 2021 weet alles van je en houdt iedereen een spiegel voor. En daagt de samenleving opnieuw uit om deel te nemen aan zijn experiment. Wat is perceptie en wat is realiteit? Big Brother zoekt het uit.

Peter van der Vorst, directeur Content RTL: “Big Brother is in de huidige tijdsgeest relevanter dan ooit. We kunnen inmiddels niet meer zonder onze mobieltjes en staan voortdurend in contact met de buitenwereld. Door socialmedia is er nauwelijks meer een moment op de dag dat we elkaar niet bekijken en beoordelen.

We presenteren een versie van onszelf die zo optimaal mogelijk is. Wat gebeurt er als je dat allemaal weghaalt en mensen volledig op zichzelf en hun nieuwe huisgenoten zijn aangewezen? Als mensen naar binnen moeten kijken in plaats van naar buiten. Dat maakt deze nieuwe Big Brother tot een interessant experiment voor verschillende perspectieven en álle generaties.

Endemol zoekt deelnemers
Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, niet anders kunnen dan zichzelf zijn, zonder filters en social media, en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Big Brother gaat de uitdaging aan en is op zoek naar bewoners. Iedereen die deze uitdaging aandurft en denkt iets unieks toe te voegen aan dit experiment kan zich nu opgeven via: www.bigbrother2021.com. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten