Search
Close this search box.

Martijn Kolkman vertrekt na 15 jaar bij Qmusic

Martijn Kolkman stapt na 15 jaar op bij Qmusic. Dit heeft de deejay bekendgemaakt via Instagram. Kolkman presenteert een nachtprogramma tussen middernacht en 2 uur en valt regelmatig in het weekend in.

Martijn Kolkman vertrekt na 15 jaar bij QmusicPrecies 15 jaar geleden werd ik gevraagd om voor Qmusic te gaan werken. Het doel vanaf de eerste dag was om samen prachtige radio te maken en de beste van het land te worden.

Ik heb mijzelf altijd voorgenomen om dit doel samen te bereiken. Dat is gelukt…Echt fantastisch. Bovendien werd de nachtshow dit jaar verkozen tot de beste van het land met de Nachtwacht Award en nu ook nummer 1 in de luistercijfers. Ik zeg het niet vaak, maar ik ga op mijn hoogtepunt stoppen.

Het speelt al een tijdje in mijn hoofd, maar het is tijd voor nieuwe uitdagingen. Ik denk dat het heel gezond is om je hierin je hart te volgen. Het is geen makkelijke keuze zeker niet als je bij een heel leuk bedrijf werkt en prachtig radioprogramma kan maken, met de liefste luisteraars.”

Volgende week maandag op dinsdagnacht is Kolkman voor het laatst te horen op Qmusic. [Radiowereld.NL]
Foto: Qmusic