Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dennis Ruyer met Celine Huijsmans in de middag van Veronica

Dennis Ruyer presenteert vanaf maandag 2 november de nieuwe Veronica middagshow samen met Celine Huijsmans. Ze wordt de sidekick van Ruyer en verzorg het nieuws. Ruyer is momenteel iedere werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur, Huijsmans leest dagelijks het nieuws in de nu nog middagshow Veronica Inside.

Dennis Ruyer met Celine Huijsmans in de middag van Veronica Dennis Ruyer: “Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio.

De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars.”

Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer!

Marc Adriani, Programma Directeur Radio: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, dat hebben we de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat!

Dennis Ruyer blijft daarnaast ook zijn programma ‘Dance Department’ op Radio 538 presenteren. Dit zaterdagavondprogramma blijft de deejay combineren met de nieuwe Veronica middagshow. Celine Huijsmans is naast Veronica-gezicht ook presentatrice van het SBS-televisieprogramma ‘Shownieuws’, dat zij zal blijven presenteren.

Nieuwe programmering Veronica
Maandag 2 november verhuist Veronica Inside van de middag naar de ochtend.

En Jan Joost van Gangelen gaat de vrijdag invullen. Hij heeft inmiddels toestemming van zijn werkgever Fox Sports.

Dennis Ruyer en Celine Huijsmans nemen plaats in de middag, waardoor nog meer wijzigingen plaatsvinden in de rest van de Veronica-programmering. Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen zullen de warming-up gaan invullen.

Het oude tijdslot van Ruyer wordt overgenomen door Lindo Duvall. Voor Ruyer betekent het terugkeer in de middag op Veronica. Van januari 2017 tot en met oktober 2017 vulde hij dit tijdslot al eens op de zender. [Radiowereld.NL]

Nieuwe programmering per 2 november
06.30 uur tot 07.00 uur – de warming-up met Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen
07.00 uur tot 09.00 uur – Veronica Inside met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen
09.00 uur tot 10.00 uur – Goud van Oud met Lindo Duvall
10.00 uur tot 13.00 uur – Lindo Duvall
13.00 uur tot 16.00 uur – Tim Klijn
16.00 uur tot 19.00 uur – De Veronica Middagshow met Dennis Ruyer en Celine Huijsmans
19.00 uur tot 22.00 uur – Martijn Muijs
Foto: William Ruten / Remko Modderkolk