Search
Close this search box.

Oud TV Woonmagazine presentator Jan des Bouvrie overleden

Jan des Bouvrie is zondagmorgen op 78-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Naarden. De interieurontwerper van TV Woonmagazine was niet alleen een beroemdheid op het gebied van interieur, maar in de jaren negentig was hij ook een succesvolle tv-persoonlijkheid.

Oud TV Woonmagazine presentator Jan des Bouvrie overleden Jan was al enige tijd ziek, hij leed aan prostaatkanker. In 2004 en 2011 liet Jan des Bouvrie zich al een keer operen aan prostaatkanker.

Van 1995 tot 2003 was de meubelontwerper, de man van Monique des Bouvrie, te zien met TV Woonmagazine bij RTL, dat hij samen met onder meer Judith de Klijn en Daphne Deckers presenteerde. In 2009 werd de interieurontwerper benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten