538 Betaalt extra veel rekeningen tijdens Super Blue Monday

Radio 538 ontving in de eerste twee weken van “Hierrr met je rekening” al tienduizenden rekeningen. Daarom heeft het radiostation besloten om de actie uit te breiden en trekt de zender maandag (18 januari) extra vaak de knip.

538 Betaalt extra veel rekeningen tijdens Super Blue Monday Tijdens ‘Super Blue Monday’ worden er op de meest deprimerende dag van het jaar extra veel rekeningen van Nederlanders betaald die het nieuwe jaar goed willen beginnen.

Die dag betaalt Radio 538 van 07 uur tot middernacht uur ’s avonds ieder uur rekeningen.

Niks is te gek: een nieuwe hobby die niet van de grond is gekomen, een factuur van een kapot telefoonscherm of een stukgeslagen wekker, alles kan worden ingezonden.

Zodra de naam van de inzender door één van de 538-deejays wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 zijn of haar rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening terugbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

Hierrr met je rekening loopt nog tot en met vrijdag 22 januari 18 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten