Kinderen uur lang de baas op Radio 10

Kinderen bepalen woensdag 27 januari welke tien nummers er gedraaid worden tussen 9.00 en 10.00 uur tijdens de ’10 voor 10’ers’ op Radio 10. Gerard Ekdom wil hiermee zorgen voor een vrolijke start van de dag voor alle kinderen, dus ook zij die jonger zijn dan tien, die momenteel thuisonderwijs volgen.

Kinderen uur lang de baas op Radio 10 Zijn eigen zoon Lennon Ekdom van 15 bijt het spits woensdag af en zal de eerste plaat aanvragen.

Luisteraars bepalen
Het laatste uur van ‘Ekdom in de Morgen’ wordt altijd volledig bepaald door de luisteraar.

Tijdens de ’10 voor 10’ draait Gerard enkel platen die door hen zijn aangevraagd.

Omdat kinderen nu al zes weken niet naar school kunnen en hele dagen thuiszitten, wil de ochtend-deejay op woensdag 27 januari de dag toch een beetje leuker maken. Om die reden doopt hij de ’10 voor 10’ om tot ’10 voor 10’ers’.
Foto: v.l.n.r. Lennon, Gerard en Lewis Ekdom

Gerard Ekdom: ‘Het is altijd een feestje om de aanvragen van luisteraars voorbij te zien komen en hen hierover te spreken. Ik ben dan ook erg benieuwd waar onze jonge luisteraars mee komen! Of ze nu kiezen voor een nummer van Martin Garrix of Billie Eilish of TikTok hits als ‘Dreams’ van Fleetwood Mac, alles mag! En ik hoop natuurlijk dat de goede muzikale opvoeding van Lennon naar voren komt in de plaat die hij aanvraagt. Ik laat me verrassen!’  [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 10

Gerelateerde berichten