Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Boom Room, Jan-Willem Start Op en Kinkstart gaan voor Ring

Ook het Slam-programma The Boom Room, het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op en het Kink-ochtendprogramma Kinkstart zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing. Zij wisten een groot deel van hun achterban te mobiliseren om te stemmen.

Ook Boom Room, Jan-Willem Start Op en Kinkstart gaan voor RingWe zitten bij de laatste vijf van de beste radioprogramma’s van Nederland en dat lijkt me terecht”, aldus Slam-deejay Gijs Alkemade.

Ik kan het nauwelijks bevatten”, aldus Jan-Willem Roodbeen. “Want dat is heel grappig. Ik heb natuurlijk jarenlang dat gala gepresenteerd. En ik heb nooit kunnen vermoeden dat ik ooit op de eerste rij mag zitten.”

Wauw, holy shit!”, reageert Michiel Veenstra verheugd dat zijn ochtendshow op Kink de vijfde en laatste genomineerde voor de Ring is.

Afgelopen vrijdag werd al bekend dat Mattie & Marieke, de ochtendshow van Qmusic, en het NPO Radio 5-programma Arbeidsvitaminen genomineerd zijn voor de Gouden RadioRing.

Alle genomineerde programma’s stonden al in de voorlopige top 15.

Maandag (18 januari) om 14 uur gaat de tweede stemronde van start. Op donderdag 28 januari wordt tijdens het Radiogala van het jaar bekendgemaakt wie de RadioRing 2020 wint. [Radiowereld.NL]