Search
Close this search box.

Gerard Ekdom imiteert Henk Westbroek op Radio 10

Gerard Ekdom kroop donderdag in de huid van niemand minder dan Henk Westbroek en maakte voor één keer deel uit van ‘Het Goede Doel’. Samen met Henk Temming zong hij de 80’s klassieker ‘België’ live op Radio 10.

Gerard Ekdom imiteert Henk Westbroek op Radio 10 Deze speciale editie van ‘België’ vond plaats in het kader van de 80’s Top 810.

Toen Gerard Ekdom de kans kreeg om het halve duo uit deze memorabele tijd te ontvangen bij Ekdom in de Morgen, greep hij zijn kans. Met een meer dan redelijke imitatie van Henk Westbroek ging hij het duet aan met Henk Temming.

Ook in het interview voorafgaand aan het optreden speelde Gerard een dubbelrol. Gerard Ekdom: “Eigenlijk zijn de jaren ’80 maar in twee woorden samen te vatten: Henk én Henk. Ik had dus maar één doel voor onze line-up deze week.. Het Goede Doel!

80’s Top 810
Vorig jaar stemden luisteraars van Radio 10 massaal op ‘Take On Me’ van A-ha, waardoor dit nummer de lijst aanvoerde. Op de tweede plaats stond ‘Africa’ van Toto en de derde plaats was voor Queen met ‘Who Wants To Live Forever’.

Of deze klassiekers dit jaar weer zo hoog in de lijst komen, hangt af van de luisteraar. De 80’s Top 810 is dit jaar van maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart te beluisteren tussen 06.00 uur en 23.00 uur. De grote ontknoping is op vrijdagmiddag om 16.00 uur. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 10 -Ekdom in de Morgen

Gerelateerde berichten