Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordon had gesprek met 538, maar wil er niets over kwijt

Gordon heeft een gesprek gehad met Radio 538. Dat bevestigde de zanger/presentator/entertainer vrijdagochtend in de 538 Ochtendshow met Frank Dane. Maar meer dan bevestigen dat er een gesprek was geweest wilde Gordon echter niet.

Gordon had gesprek met 538, maar wil er niets over kwijt Op de vraag van Dane of dat hij een gesprek heeft gehad met 538 antwoorde Gordon: “Ja, nou weet je. Dat ligt een beetje gevoelig allemaal. Ik heb een gesprek gehad.

Over de inhoud wilde hij echter weinig kwijt. “Dat komt. Laat het maar even rusten.

Vorige maand vertelde Gordon in een interview met De Telegraaf dat Radio 538 hem graag terug zou willen. Gesprekken tussen de presentator en de radiozender waren er toen echter nog niet.

Gordon debuteerde in 2001 als radiopresentator bij Radio 538 als vervanger van Edwin Evers. Dit resulteerde begin 2002 in een eigen show in het weekend. Na een jaar vertrok hij echter naar Noordzee FM, om daar de dagelijkse ochtendshow te gaan presenteren.

In juli 2005 kwam er een einde aan het ochtendavontuur bij Noordzee FM, omdat John de Mol de zender had verkocht aan De Persgroep. Daarom keerde Gordon op invalbasis terug op 538. In november 2007 kreeg hij opnieuw een weekendshow op de zender, maar na acht maanden stopte die alweer. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube