Vlaanderen: One World Radio wisselt van DAB+-net

One World Radio, het radiostation van het Belgische dancefestival Tomorrowland, wisselt in Vlaanderen van DAB+-netwerk. Voordeel van deze wissel is dat het station voortaan in heel Vlaanderen via hetzelfde kanaal (11A) te ontvangen is.

Vlaanderen: One World Radio wisselt van DAB+-net In maart keerde One World Radio terug op DAB+ bij onze zuiderburen. Uitgezonden werd op het netwerk “DAB+ Vlaanderen2”, dat in heel Vlaanderen en Brussel te ontvangen is via de kanalen 5A en 5D.

Het radiostation verhuist nu echter naar het netwerk “DAB+ Vlaanderen1” dat in heel Vlaanderen op kanaal 11A uitzendt, zo meldt Radiovisie. Ook in het zuiden van Nederland is dit netwerk te ontvangen.

Als overgangsfase is One World Radio nu via beide netwerken te ontvangen. Volgende week worden de uitzendingen op het tweede DAB+-netwerk van Vlaanderen gestaakt. Om onderscheid te maken tussen de twee netwerken heeft One World Radio op het eerste netwerk de naam “Tomorrowland OWR” gekregen, terwijl op netwerk twee de naam beperkt blijft tot “Tomorrowland.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten