Search
Close this search box.

Bureau Buitenland naar de dagprogrammering NPO Radio 1

Bureau Buitenland verhuist van de avond naar de middag op NPO Radio 1. Vanaf maandag 3 januari is het programma elke werkdag tussen 13.30 en 14 uur te horen. Momenteel is op dit tijdsstip nog Bureau Sport en BVSC te horen.

Bureau Buitenland naar de dagprogrammering NPO Radio 1 Nieuw is ook dat Bureau Buitenland vanaf volgend jaar afwisselend gepresenteerd wordt. door vaste presentatoren Tim de Wit en Sophie Derkzen. Laatstgenoemde is sinds 2020 al te horen als presentator van het programma. De Wit is nieuw en maakt al de podcast Europa draait door op NPO Radio 1.

Chris Kijne, die het programma sinds 2013 presenteerde, blijft verbonden aan Bureau Buitenland als de vaste invalpresentator.

Daarmee wordt er steeds meer duidelijk over de nieuwe programmering van NPO Radio 1. Woensdag werd al bekend dat Jurgen van de Berg de uren tussen 14 en 15.30 uur gaat vullen en Toine van Peperstraten vertrekt bij de zender. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten