Jurjen Gofers vaste invaller bij Radio 538

Jurjen Gofers is na 15 jaar weer terug op het oude nest bij Radio 538. Een eenmalig optreden enkele maanden geleden is inmiddels uitgegroeid tot regelmatige invalbeurten op de hitzender. Afgelopen weekend was Gofers zowel op vrijdagavond als op zaterdag- en zondagmiddag te horen op 538.

Jurjen Gofers vaste invaller bij Radio 538 In juni was Gofers voor het eerst in jaren weer te horen op Radio 538.

Een woordvoerster van Talpa liet toen weten dat het vooralsnog eenmalig was, maar sloot niet uit dat hij vaker te horen zou zijn op de zender. De afgelopen weken was Gofers meerdere keren te horen op 538.

“Jurjen valt sinds deze zomer inderdaad regelmatig in op Radio 538”, zo bevestigt een woordvoerster aan RadioWereld.NL. “Aanstaande zondagavond valt hij van 22 uur tot 00 uur in.”

Gofers, één van de mannen achter de feestact ‘Snollebollekes’, was van 1998 tot en met april 2006 ook al werkzaam voor Radio 538, waar hij programma’s als “SuperGofers” en “G-Spot” presenteerde. Tevens produceerde hij onder meer de “Top 40” en “Dance Department”.

Na Caz en Slam FM kwam Gofers in 2011 bij Radio Veronica terecht, dat toen nog onder de Sky Radio Groep viel. In mei 2020 lekte uit dat Gofers moest vertrekken vanwege coronabezuinigingen. Een maand later maakte hij zijn laatste programma op Veronica.

Gofers is daarmee de tweede ‘oude bekende’ die terugkeerde op 538. Sinds maart is Lindo Duvall weer te horen op de zender. In eerste instantie als invaller, maar sinds deze week heeft hij een dagelijks avondprogramma op de zender. [RadioWereld.NL]
Foto: video still stream 538

Gerelateerde berichten