Search
Close this search box.

Sven Kockelmann behoudt vooralsnog NPO Radio 1-programma

Presentator Sven Kockelmann behoudt vooralsnog zijn dagelijkse programma op NPO Radio 1 ondanks dat hij overstapt naar een andere omroep. Vanaf 1 december is Kockelmann in dienst van WNL in plaats van Kro-Ncrv. ‘1 Op 1’ heet daarom vanaf woensdag ‘Sven op 1’.

Sven Kockelmann behoudt vooralsnog NPO Radio 1-programma In oktober maakte Kockelmann bekend over te stappen naar een andere omroep, waardoor de toekomst van zijn dagelijkse interviewprogramma op NPO Radio 1 onzeker werd.

Enkele weken geleden ontstonden er geruchten dat hij zijn programma mee mocht nemen naar zijn nieuwe werkgever.

Nu blijkt dat dit in ieder geval voor dit jaar geldt, zo bevestigt een woordvoerder van de NPO van RadioWereld.NL. Vanaf woensdag (1 december) presenteert Kockelmann Sven op 1 tussen 11.30 en 12 uur namens WNL. Over de invulling vanaf januari wil de NPO nog niets kwijt. “De programmering van NPO Radio 1 in het nieuwe jaar maken we binnenkort bekend.” [RadioWereld.NL]
Foto: video still NPO Radio 1

Gerelateerde berichten