Duncan Laurence opent stemperiode Sky Radio Xmas Top 50

Duncan Laurence heeft woensdagmorgen met ‘Last Christmas’ van Wham de allereerste stem voor de Sky Radio Xmas Top 50 uitgebracht. Hij deed dit in het bijzijn van de Sky Radio kerstman in de studio van het non-stop muziekstation, dat voor de kerstperiode is omgedoopt tot The Christmas Station.

Duncan Laurence opent stemperiode Sky Radio Xmas Top 50 Luisteraars kunnen tot en met 14 december hun eigen favoriet doorgeven via het radiostation.

De kersthitlijst is op 17 dec. van 12.00 tot 16.00 uur te horen bij The Christmas Station.

Voor wie niet kan luisteren, de lijst wordt nog een keer herhaalt op een later moment.

Duncan Laurence: ”Ik ben dol op Kerstmis en daarom vind ik het een eer dat ik de allereerste stem voor de Sky Radio Xmas Top 50 mag uitbrengen. Deze gaat naar mijn absolute kerstfavoriet ‘Last Christmas’ van Wham! Het zou geweldig zijn als ie, net zoals vorig jaar, terechtkomt op de eerste positie. En stiekem zou het ook leuk zijn als mijn eigen kerstsingle ‘Wishes Come True’ dit jaar ook te horen is in dé kerst hitlijst van Nederland, dus allemaal stemmen” [RadioWereld.NL]

Foto: Sky Radio The Christmas Station

Gerelateerde berichten