Search
Close this search box.

Piratenzenders eren Leo Lukassen tijdens uitvaart 

De bekende artiestenmanager Leo Lukassen is afgelopen week plotseling overleden op 77-jarige leeftijd. Op initiatief van Erik de Waard zullen veel piratenzenders dinsdag als eerbetoon aan Leo Lukassen het nummer ‘Schaam je voor je tranen niet’ van Arne Jansen draaien.

Foto: Lukassen Produkties

De uitvaart van artiestenmanager Leo Lukassen start dinsdag om 14.45 uur in de Goffert in Nijmegen. Het nummer van Arne Jansen wordt om 15 uur gedraaid.

Hij was in de evenementenbranche een bekende naam. Lukassen heeft ook veel grote namen uit de muziek onder zijn hoede gehad. Hij was de ontdekker van de Havenzangers en de eerste manager van André Hazes. Ook was hij manager van bekende namen zoals Koos Alberts, Corry Konings en Mart Hoogkamer. Lukassen overleed plotseling aan een hartstilstand en was tot op de laatste dag nog aan het werk in zijn bedrijf.

Het nummer ‘Schaam je voor je tranen niet‘ van Arne Jansen was de lievelingsplaat van Leo Lukassen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten