Penélope Cruz doet haar ouders pijn

Penélope Cruz geeft toe dat ze haar ouders pijn doet door voor de camera’s uit de kleren te gaan. De Spaanse filmster is in acht films topless te zien.

Penélope Cruz geeft toe dat ze haar ouders pijn doet door voor de camera’s uit de kleren te gaan. De Spaanse filmster is in acht films topless te zien, en haar ouders vinden dat erg moeilijk. Dat meldt de website Female First.

“Topless gaan is niet mijn favoriete ding”, onthult Cruz. De laatste film waarin haar borsten in volle glorie te zien waren is de Italiaanse film ‘Don’t move’ (Non ti muovere, 2004). “Het was best vervelend voor mijn ouders, maar ze zagen al gauw in dat ik er zelf niet moeilijk over deed”, aldus de Spaanse.

Binnenkort is Cruz samen met Salma Hayek te zien in de film ‘Bandidas’. De film gaat over twee zeer verschillende vrouwen in het Mexico van begin twintigste eeuw. Zij vormen een bankroversduo om de meedogenloze onderdrukker van hun stad te bestrijden. Wanneer de film in Nederland uitkomt is nog niet bekend.

[Novum]