Kaartjes concert Robbie Williams op zwarte markt

Kaartjes voor het concert van Robbie Williams woensdag in het Amsterdamse Paradiso worden op internet aangeboden voor prijzen tussen 500 en 3000 euro.

Kaartjes voor het concert van Robbie Williams woensdag in het Amsterdamse Paradiso worden op internet aangeboden voor prijzen variërend van vijfhonderd tot drieduizend euro. Dat meldt VPRO 3voor12. Het eenmalige concert van Williams in Nederland was zondag binnen enkele uren uitverkocht. Paradiso had maatregelen genomen om de handel in kaartjes te voorkomen.

Voor het concert van Williams is niet alleen een kaartje nodig, zegt woordvoerder Ilse Solleveld van Paradiso. “Je moet ook in het bezit zijn van twee polsbandjes. Die zijn bij de kaartverkoop omgedaan en zitten behoorlijk strak. Ze zijn niet overdraagbaar.”

Het optreden vindt woensdag om 21.00 uur plaats.

[Novum]