George Michael gaat trouwen

George Michael gaat trouwen met zijn vriend Kenny Goss. Het stel heeft al tien jaar een relatie. Begin volgend jaar vindt het huwelijk plaats.

George Michael gaat trouwen met zijn vriend Kenny Goss. Dat maakt de popzanger dinsdag bekend. De voormalig Wham-zanger, die tien jaar een relatie heeft met de 47-jarige Texaan, zegt dat het huwelijk wordt voltrokken tijdens een kleine privé-ceremonie, ‘zonder allerlei poespas’. In Groot-Brittannië is het vanaf 21 december voor homoseksuele koppels mogelijk een partnerschap te laten registreren.

Elton John heeft die datum alvast geprikt om met zijn vriend in het huwelijksbootje te stappen. George Michael zal daar ‘zeker’ bij aanwezig zijn.

Wanneer de 42-jarige George zelf zijn jawoord geeft is nog niet bekend. Wel zegt hij dat het vroeg in het nieuwe jaar zal zijn. “En we trouwen gewoon hier, niet ergens in een ver land”, voegt de zanger daaraan toe. Over de reden voor het huwelijk is George duidelijk: “We doen het voor de zekerheid. Je weet maar nooit, ik lig zo onder een bus en dan krijgt die arme man geen cent.”

[Novum]