Ronnie Spector komt met een nieuw album

Ronnie Spector brengt 13 maart het album ‘The last of the rockstars’ uit. De eerste single is ‘All I want’. Verschillende artiesten hebben meegewerkt.

Ronnie Spector brengt 13 maart het album ‘The last of the rockstars’ uit. De eerste single van de plaat is ‘All I want’. Verschillende artiesten hebben meegewerkt aan het album, onder wie Keith Richards en Patti Smith. Dit meldt platenlabel Go Entertainment.

De Rolling Stones en de Ronettes, de meidengroep uit de jaren ’60 waardoor Spector bekend werd, hebben samen getoerd. “Het was geweldig weer samen te werken met Keith”, vertelt de 62-jarige Spector. “In de studio leek het net of we veertig jaar terug in de tijd gingen.”

De Ronettes scoorden onder meer een hit met ‘Be my baby’. De groep won een Grammy voor het lied ‘Walking in the rain’. De Ronettes gingen in 1966 uit elkaar en Spector begon een solocarrière. De zangeres bracht in 1999 haar laatste album ‘She talks to rainbows’ uit.

[Novum]