Najib Amhali ontmoette echtgenote in het theater

Cabaretier Najib Amhali heeft zijn vrouw ontmoet na afloop van een eigen optreden. “Zij vroeg aan mij of ik nog wat wilde drinken, maar dat vond ik erg direct.”

Cabaretier Najib Amhali heeft zijn vrouw ontmoet na afloop van een eigen optreden. “Ik heb haar toevallig drie keer tijdens drie voorstellingen aangesproken”, zegt de Marokkaanse Nederlander in het nieuwe nummer van het programmablad TVFilm. “Zij vroeg aan mij of ik nog wat wilde drinken, maar dat vond ik erg direct. Ik loog dat ik mijn moeder van Schiphol moest ophalen.”

In hetzelfde interview vertelt Amhali dat zijn echtgenote ‘geluidjes maakt’ tijdens het slapen. Verder zegt hij naar andere vrouwen te kijken. “Mijn vrouw zegt soms: mooie meid is dat. Maar als ik dan instemmend antwoord, krijg ik dat vier dagen later tijdens een ruzie om mijn oren.”

De 35-jarige cabaretier begon zijn loopbaan als acteur, onder meer in de film ‘Shouf shouf habibi’ en in twee producties van Eddy Terstall. In 1998 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Vanaf zaterdag presenteert Amhali het voetbalprogramma ‘Najib loopt warm’ bij de Vara.

[Novum]