Zoek
Sluit dit zoekvak.

Do verwerkt levenservaring in nieuw album

De ups en downs in het leven van zangeres Do zijn terug te horen op haar nieuwe cd ‘Follow me’. “Ik neem mijn levenservaringen mee in de liedjes die ik zing.”

De ups en downs in het leven van de Nederlandse zangeres Do zijn terug te horen op haar nieuwe cd. “Ik probeer heel erg mijn levenservaringen mee te nemen in de liedjes die ik zing”, zegt de 24-jarige Brabantse tegen Novum Nieuws.

De afgelopen jaren zijn niet geruisloos voorbij gegaan voor de blonde zangeres, die in werkelijkheid Dominique van Hulst heet. “Ik ben in Amsterdam gaan wonen, ik ben ten huwelijk gevraagd, een van mijn beste vrienden is overleden.” Zo somt Do de belangrijkste gebeurtenissen van de laatste twee jaar op.

Donderdagavond presenteerde Do haar album ‘Follow me’ in de Amsterdamse club Panama. Het is de tweede cd van de zangeres, die in 2004 haar debuut ‘Do’ uitbracht. De zangeres omschrijft de muziek op haar nieuwe album als ‘vintage pop sound’, met invloeden van latin, soul en jazz. “De muziek is divers, maar mijn stem is karakteristiek en vormt de leidraad.”

[Novum]