Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reallife-soap Bonnie en Viola wordt ‘anders’

Bonnie St. Claire en Viola Holt willen opvallen in tv-land. De soap over de twee diva’s lijkt niet op de meeste andere shows in het genre, zegt St. Claire.

Bonnie St. Claire en Viola Holt willen opvallen in televisieland. De reallife-soap over het leven van de twee 56-jarige polderdiva’s, waarvan binnenkort een pilot wordt opgenomen, lijkt niet op de meeste andere shows in het genre. “We gaan het helemaal anders doen”, zegt Bonnie St. Claire dinsdag tegen Novum Nieuws. “Het wordt een ‘doe-gebeuren’. Je zal ons niet aan de koffie zien zitten.”

De proefopnamen van de reallife-soap over zangeres Bonnie en presentatrice Viola worden gemaakt voor Talpa. Eind deze maand, wanneer de zender de programmering voor het nieuwe seizoen presenteert, wordt bekend of de show ook daadwerkelijk op de buis te zien is. Bonnie St. Claire maakt zich niet druk om de vraag of de soap een succes zal worden. “We hebben er heel veel zin in. We zijn gewoon twee gezellige meiden.”

St. Claire en Holt leerden elkaar kennen tijdens de opnamen van het programma Hotel Big Brother. Vorige maand werd bekend dat de televisiepresentatrice de biografie van de zangeres gaat schrijven.

[Novum]