Zoek
Sluit dit zoekvak.

Album Linkin Park verschijnt pas volgend jaar

De rockband Linkin Park heeft de release van het nieuwe album uitgesteld. De opvolger van Meteora uit 2003 komt dit jaar niet meer uit. Wel zijn 50 nummers af.

De Amerikaanse rockband Linkin Park heeft de release van het nieuwe album uitgesteld. Dat meldt muziekwebsite NME. De opvolger van het album ‘Meteora’ uit 2003, komt dit jaar niet meer uit. De band heeft vijftig nummers paraat, maar kan niet beslissen welke songs uiteindelijk op het album komen.

“Het gaat erg goed, maar we hebben toch nog wat meer tijd nodig”, citeert NME zanger en MC Mike Shinoda, die de band heeft opgericht. De bandleden laten weten dat het wachten het waard is voor de fans, want ze komen met een andere, ‘niet te beschrijven’ sound.

Linkin Park debuteerde in 2000 met het album ‘Hybrid Theory’, en bracht daarna alleen nog het studioalbum ‘Meteora’ uit.

[Novum]