Amber Valletta ontslagen uit kliniek

Amber Valletta, die vorige week nog in een afkickkliniek zat, is uit de instelling ontslagen. Het 32-jarige ex-topmodel was opgenomen vanwege ‘werkstress’.

De Amerikaanse actrice Amber Valletta, die vorige week nog in een afkickkliniek zat, is uit de instelling ontslagen. Het 32-jarige ex-topmodel was opgenomen vanwege ‘werkstress’ en andere psychische problemen. Een woordvoerder van de actrice heeft bevestigd dat ze haar therapie succesvol heeft afgerond, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Valletta laat via haar woordvoerder weten dat ze in de Meadows-kliniek in Arizona was opgenomen. Ze benadrukt dat haar opname niets met drugs te maken had, zoals wel werd gespeculeerd. Ze is blij terug te keren naar haar man en zoon.

Amber Valletta heeft een glansrijke carrière als model achter de rug. Ze werkte voor topdesigners als Versace, Calvin Klein en Gucci. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar eerste rol in een Hollywood-kaskraker, ‘What lies beneath’ (2000). Daarna speelde ze in hitfilms als ‘Hitch’ met Will Smith, en ‘Man about town’ met Ben Affleck. Volgend jaar schittert de blonde filmster in de thriller ‘Dead silence’ en de comedy ‘My sexiest year’.

[Novum]