Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen vervolging voor ‘lijfwacht’ Tony Soprano

De acteur die de lijfwacht speelt van Tony Soprano, Louis Gross, wordt niet vervolgd als de komende tijd uit de problemen blijft. Hij werd in april opgepakt.

(Novum/AP) – De acteur die de lijfwacht speelt van Tony Soprano, Louis Gross, wordt niet vervolgd als hij het komende halfjaar uit de problemen blijft. Dat is afgesproken met justitie, heeft zijn advocaat bekendgemaakt.

In april werd de 23-jarige bijrolacteur, die in The Sopranos de rol van Tony Soprano’s bodyguard Perry Annunziata speelt, opgepakt. Een vrouw had verklaard dat Gross in haar woning in Queens had ingebroken. Maar volgens zijn advocaat was de acteur binnengesloten door de vrouw, met wie hij bevriend zou zijn. Daarom moest hij de deur wel forceren. “Hij heeft niets gestolen”, zei de raadsman. “Hij nam alleen zijn eigen spullen mee en hij heeft aangeboden voor de deur te betalen.”

Over twee weken beginnen de opnamen van het zevende en laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie.

[Novum]