Live-single Morrissey is download direct na concert

Een live-versie van de nieuwe single van Morrissey is te downloaden tijdens het V Festival. Direct na zijn optreden brengt hij de dan juist gespeelde versie.

Een speciale live-versie van de nieuwe single van Stephen Patrick Morrissey is over twee weken te downloaden tijdens het V Festival in het Britse Chelmsford. Direct na zijn optreden op het muziekfestival brengt Morrissey de dan juist gespeelde versie van het nummer ‘In the future’ uit. Dit meldt de Britse muziekwebsite NME zaterdag.

‘In the future’ is de derde single van het soloalbum ‘Ringleader of the tormentors’ van de 47-jarige Britse rockzanger. De dag na het festival, 21 augustus, is de officiële verschijningsdatum van het nummer.

Morrissey, die onder meer bekend is van de nummers ‘Suedehead’, ‘Everyday is like Sunday’ en ‘Vauxhall and I’, was eerder de zanger van het in 1983 opgerichte The Smiths. In 1987 hield de band het voor gezien en ging Morrissey solo verder.

[Novum]