Mariska Hulscher hekelt roddelpers

Mariska Hulscher heeft in haar column uitgehaald naar de roddelpers. De 42-jarige televisiepresentatrice is boos over alle speculaties over haar scheiding.

Mariska Hulscher heeft uitgehaald naar de roddelpers. De 42-jarige televisiepresentatrice is boos over alle speculaties over haar scheiding. Volgens de ene lezing kon haar man Ary Schouwenaar een vermeende abortus niet accepteren. Een ander verhaal meldt dat Ary is vreemdgegaan.

De verhalen zagen het licht nadat Ary en Mariska geen commentaar wilden geven tegenover de pers. “De gieren van de journalistiek maaiden wellustig om zich heen”, schrijft Hulscher maandag in haar column ‘Mediamaffia’ in modeblad Jackie. “Duivelse verdorven zielen die altijd al de pik op ons hadden, konden moeiteloos hun giftige eieren kwijt.”

Volgens Hulscher is ‘het roddeljournaille’ het niet gewend geen reactie op telefoontjes te krijgen. “Sinds decennia krijgen ze als een klein onopvoedbaar kind hun zin.” Hulscher schrijft verder over ‘persfrustraten die hun maandelijkse loonstrook te danken hebben aan speculaties’.

Begin deze maand maakte Hulscher bekend na twee maanden huwelijk een scheiding aan te vragen. Het einde van haar huwelijk maakte zij bekend via een persbericht, dat zij een beperkt aantal contacten toestuurde. Verder deed de televisiepresentatrice er het zwijgen toe. Deze stilte stond in schril contrast met de manier waarop zij voor haar huwelijk contact zocht met de showbizzbladen en -programma’s.

Hulscher verkocht de foto’s van haar huwelijk in Frankrijk aan modeblad Jackie. Dat leidde tot een botsing met Party. Het roddelblad, dat de foto’s ook had willen hebben, zette haar column stop.

[Novum]