Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meidengroep Djumbo geniet van jonge fans

Het trio meiden dat samen meidengroep Djumbo vormen zijn blij dat hun muziek in de smaak valt bij jonge kinderen.

De leden van meidengroep Djumbo zijn blij dat hun muziek zo in de smaak valt bij kinderen. “Het leukste van kinderen is dat ze altijd de waarheid spreken”, zegt Lindsy (20). “De een vindt je geweldig en de ander vindt je gewoon helemaal niks.”

Het trio, dat in 2004 werd opgericht als marketingactie van Jumbo Supermarkten, is momenteel bezig met het opnemen van de tweede cd. Donderdag presenteerde Djumbo een single van deze plaat: het nummer ‘Boya Boya Bay’. Het is de titelsong van de Nederlandse versie van de tekenfilm ‘Garfield 2’.

De drie zangeressen zouden nog ‘heel lang’ door willen gaan met de meidengroep. “We willen echt muziek blijven maken voor kids”, vertelt Lindsy. Ook een internationale doorbraak lijkt de dames wel wat. “Kinderen zijn er overal en altijd.”

Optreden vinden de meiden het leukst. “Het blijft grappig als die kinderen elke keer weer helemaal uit hun dak gaan”, vertelt de 20-jarige Lotte. “Als je met een nieuwe single op het podium staat en iedereen staat te springen, dan krijg je daar gewoon kippenvel van”, voegt Lindsy toe.

[Novum]