Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mel Gibson in kliniek om drankprobleem

Mel Gibson heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. “Hij is begonnen met een programma om van zijn drankprobleem af te komen”, zegt zijn woorvoerder.

Mel Gibson heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft zijn woordvoerder bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. “Hij is begonnen met een programma om van zijn drankprobleem af te komen.” Details over de verblijfplek van de acteur en de duur van zijn opname zijn niet bekendgemaakt.

De acteur werd vrijdag opgepakt wegens rijden onder invloed. Bij zijn arrestatie zou hij zich agressief hebben gedragen en antisemitische opmerkingen hebben gemaakt. In een schriftelijke verklaring bood Gibson zondag zijn excuses aan voor zijn gedrag. “Ik heb enkele dingen gedaan die heel fout waren en waarvoor ik me schaam.”

[Novum]