Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mick Jagger speelt vals

Mick Jagger begint last te krijgen van zijn leeftijd. De 63-jarige zanger gebruikt een autocue op het podium omdat hij bang is zijn teksten te vergeten.

Mick Jagger begint last te krijgen van zijn leeftijd. De 63-jarige zanger van de Rolling Stones gebruikt een autocue op het podium, omdat hij bang is om zijn tekst te vergeten. Op het scherm, dat is verborgen in speakers, staat ook in welke stad de band zich op dat moment bevindt.

De Amerikaanse website Contactmusic voert een bron op die stelt dat de bijna bejaarde rocker de spiekmogelijkheid nog niet echt nodig heeft voor zijn liedjes. Hij gebruikt de autocue wel voor zijn praatjes tussen de nummers door. Ook als Mick de fans toespreekt in hun eigen taal, gebruikt hij het scherm als hulpmiddel.

Dit weekeinde werd bekend dat de zanger extra zuurstof nodig heeft om zijn optredens door te komen. In zijn kleedkamer staat een zuurstoftank waar hij tussendoor even op adem kan komen.

De Rolling Stones zijn momenteel bezig met hun wereldtournee ‘A Bigger Bang’.

[Novum]