Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Nicole verlaat Pussycat Dolls’

Het boegbeeld van de Pussycat Dolls begint een solocarrière. De groep is geschokt. De andere meiden beseffen dat een groot deel van hun kracht bij Nicole ligt.

Het boegbeeld van de Pussycat Dolls begint aan een solocarrière. De groep reageert geschokt. Dat meldt de Britse krant News of the World zondag. De andere meiden beseffen volgens de krant heel goed dat een groot deel van hun kracht ligt bij Nicole Scherzinger.

Afgelopen week hebben de sexy dames drie optredens geannuleerd. Nicole heeft een oorontsteking en mag daarom niet reizen.

De dansende en zingende meidengroep, die in de VS bekend is geworden door optredens in lingerie, werd in 1995 opgericht in Los Angeles. Daar waren de Dolls zes jaar lang de openingsact in de Viper Room, de nachtclub van Johnny Depp. Beroemdheden als Gwen Stefani, Paris Hilton en Christina Aguilera stonden in de rij om met de dames op te treden.

[Novum]