Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson zinspeelt op nieuwe zwangerschap

Pamela Anderson is mogelijk nu al zwanger. De 39-jarige rondborstige blondine trouwde vorig weekeinde met zanger Kid Rock. Ze heeft al twee zoons.

Pamela Anderson is mogelijk nu al zwanger. Amper een week na haar huwelijk met Kid Rock maakte de rondborstige blondine zinspelingen op een eventuele zwangerschap in een Amerikaanse radioshow. “Wie weet zit er al eentje in mijn buik”, zei ze op de vraag of ze al dacht aan gezinsuitbreiding.

Pamela en Kid Rock stapte vorige weekeinde in het huwelijksbootje in het Zuid-Franse Saint-Tropez. Volgens aanwezigen zag Pamela er oogverblindend uit in een witte bikini. Binnenkort vinden er ook nog huwelijksfeestjes plaats in Malibu, Detroit en Nashville.

De 39-jarige Anderson heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met rocker Tommy Lee, haar zoons Brandon (10) en Dylan (8). De 35-jarige Kid Rock, die eigenlijk Robert Ritchie heet, heeft een zoon uit een eerdere relatie, Bob junior (13).

[Novum]