Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anita Witzier en Patricia Paay op de dansvloer

Presentatrice Anita Witzier en zangeres Patricia Paay doen mee aan een speciale kerst- en oud en nieuw-uitzending van Dancing with the Stars.

Presentatrice Anita Witzier en zangeres Patricia Paay doen mee aan een speciale kerst- en oud en nieuw-uitzending van Dancing with the Stars. Dat maakt RTL 4 bekend. Ook Wilbert Gieske, Eric van Tijn, Bastiaan Ragas, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Do en bokskampioen Arnold Vanderlyde hebben zich laten overhalen met de voetjes van de vloer te gaan.

De eerste uitzending van de dansspecial is op tweede kerstdag. Samen met hun professionele danspartners vertonen de acht BN’ers dan voor het eerst hun aangeleerde danspasjes. Op oudejaarsavond laten ze opnieuw zien hoe ze het er vanaf brengen tijdens onder meer de jive, de tango en de paso doble.

Beide shows worden gepresenteerd door Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Dancing with the Stars was dit jaar genomineerd voor een TelevizierRing, maar wist de nominatie niet te verzilveren.

[Novum]