Search
Close this search box.

Aukje van Ginneken krijgt een jongetje

Aukje van Ginneken krijgt een jongetje. De 24-jarige actrice kocht een blauw babypakje via internet. Aukje is voor volgende maand uitgerekend.

De zwangere Aukje van Ginneken krijgt een jongetje. De 24-jarige actrice heeft een blauw babypakje gekocht via internet. Dat heeft RTL Boulevard woensdag gemeld. Volgens presentator Albert Verlinde kreeg hij vervolgens van Aukje een sms’je met deze tekst: “Het wordt inderdaad een jongetje. Dat is geen geheim.”

Aukje, die voor volgende maand is uitgerekend, speelde vier jaar lang de rol van Charlie Fischer in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze zong in de musicals ‘Oliver Twist’ en ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’ Haar zus, de zangeres Marieke, werd in september moeder van het meisje Catootje.

[Novum]