Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Baywatch-reünie brengt fijne herinneringen terug

De Baywatch-reünie was fijn weerzien voor Pamela Anderson en David Hasselhoff. Zij zagen elkaar in Californië bij de presentatie van de dvd-box van Baywatch.

(Novum/AP) – De Baywatch-reünie bracht fijne herinneringen terug bij Pamela Anderson en David Hasselhoff. De voormalige strandwachten zagen elkaar terug in Santa Monica bij de presentatie van de dvd-box van de eerste twee seizoenen van het populaire televisieprogramma.

De show, die het leven volgt van een groepje strandwachten in Californië, werd van 1989 tot 2001 gemaakt. Anderson verscheen van 1992 tot 1997 regelmatig in beeld als C.J. Parker. “Elke dag was zo leuk. Het is de beste baan ter wereld. Niets heeft Baywatch sindsdien kunnen evenaren”, zei de 39-jarige actrice.

Andere voormalige Baywatch-acteurs als David Hasselhoff, Traci Bingham, Jeremy Jackson en Donna D’Errico werden ook bij de presentatie gesignaleerd. Hasselhoff speelde jarenlang de rol van Mitch Buchannon. “Het voelt alsof we familie van elkaar zijn geworden, omdat we elf jaar samen zijn geweest”, zei de 54-jarige Hasselhoff.

[Novum]