Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney gesignaleerd met acteur Mario Lopez

Britney Spears heeft amper haar scheiding aangekondigd of ze is al met een andere man gezien. Het gaat om de knappe 33-jarige Hollywood-acteur Mario Lopez.

Britney Spears heeft amper haar scheiding aangekondigd of ze is al met een andere man gezien: de 33-jarige Hollywood-acteur Mario Lopez, die meedoet in de Amerikaanse versie van ‘Dancing with the stars’.

Samen met de knappe Mario feestte de 24-jarige zangeres dit weekeinde een nacht lang in een nachtclub in Las Vegas, meldt de website van het Amerikaanse tijdschrift People. In een casino in de gokstad haalde de sexy blondine tienduizend Amerikaanse dollar (ongeveer 7800 euro) binnen aan de blackjacktafel.

Twee weken geleden vroeg de blonde zangeres een scheiding aan van rapper Kevin Federline. In 2004 trouwden Kevin en Britney. Ze hebben twee zoontjes, de 1-jarige Sean Preston en de twee maanden oude Jayden James. Beide ouders hebben aangegeven de volledige voogdij te willen.

Volgens de roddelpers probeert Kevin een videoband waarop het echtpaar seks heeft te verkopen. Daar maakt Britney zich klaarblijkelijk niet druk om, want de laatste weken heeft ze het erg druk met uitgaan.

[Novum]