Search
Close this search box.

‘Britney wil eigen sekstape lekken’

Britney Spears gaat ervoor zorgen dat haar sekstape op internet verschijnt. Zo kan ex Kevin Federline er geen geld aan verdienen.

Britney Spears gaat er zelf voor zorgen dat de sekstape waarop ze te zien is, op internet verschijnt. Zo kan Kevin Federline, met wie ze in scheiding ligt, er geen geld aan verdienen. Dat zegt Britneys vriendin Nyla Price dinsdag in de Britse krant Daily Star. “Haar leugenachtige stinkdier van een man krijgt niets wanneer ze die video weggeeft voor hij een smeerlap vindt die hem koopt”, zegt Price.

Porno-ondernemer David Hans Schmidt bevestigt in de krant dat hem een sekstape Spears en Federline is aangeboden. Eerder bood hij seksvideo’s van Jamie Foxx en Colin Farrell aan op internet. Nyla Price ontkent het bericht dat de band vier uur duurt. “Ze duurt zo’n drie kwartier.” Federline is verder de enige die er slecht vanaf komt op de opnamen, zegt Price.

De 24-jarige Spears werd dit weekeinde in een nachtclub in Las Vegas gesignaleerd met een andere ‘ster’ uit een seksvideo, Paris Hilton. Paris heeft haar goed advies gegeven om dit seksschandaal te overleven, zegt een ingewijde in de krant. Het uitje zorgde wel voor nieuwe sappige beelden: in de club deed Britney haar broek uit om beter te kunnen dansen in haar visnetpanty.

De blondine heeft het bestaan van de sekstape, die zou zijn gemaakt tijdens haar huwelijksreis in 2004, altijd ontkend. Eerder deze maand verloor de Amerikaanse superster echter een rechtszaak tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly, dat in oktober vorig jaar over de band schreef.

Twee weken geleden vroeg de blonde zangeres een scheiding aan van rapper Kevin Federline. Ze hebben twee zoontjes, de 1-jarige Sean Preston en de twee maanden oude Jayden James. Beide ouders hebben aangegeven de volledige voogdij te willen.

[Novum]