Search
Close this search box.

Carola Smit start nieuwe groep

BZN-zangeres Carola Smit komt met een eigen Nederlandstalige muziekgroep. Begin dit jaar werd bekend dat de Band Zonder Naam volgend jaar zomer stopt.

Carola Smit komt met een eigen Nederlandstalige muziekgroep. Dat staat op de website van de BZN-zangeres. Begin dit jaar werd bekend dat de Band Zonder Naam volgend jaar zomer stopt. De 43-jarige zangeres werkt aan een solocarrière met de band Carola en Friends. BZN-toetsenist Dick Plat helpt Smit gestalte te geven aan de groep.

Eerder werd bekendgemaakt dat Jan Keizer, die in 1969 bij de band kwam, ook een solocarrière start. Het besluit om met BZN te stoppen kwam van hem. Keizer is met Smit sinds 1983 het gezicht van de band. De brunette volgde na een korte stemtest zangeres Annie Schilder op.

De Band Zonder Naam is in oktober begonnen aan een afscheidstournee door Nederland. Op 16 juni nemen de bandleden voorgoed afscheid van hun fans met een optreden in Ahoy’ Rotterdam. De geest van de band is vorige maand vereeuwigd in het vrouwenparfum ‘Mon amour’, naar de grootste hit van de Volendamse band.

[Novum]