Search
Close this search box.

Céline Dion zegt shows Las Vegas af

Céline Dion heeft vijf show in Las Vegas afgezegd omdat ze kampt met bronchitis. Ook treedt de zangeres maandag niet op tijdens de Billboard Music Awards.

(Novum/AP) – Céline Dion heeft vijf show in Las Vegas afgezegd omdat ze kampt met bronchitis. Ook treedt de 38-jarige zangeres maandag niet op tijdens de Billboard Music Awards. Dion wordt voor de aandoening behandeld en moet rust houden totdat de bacteriële infectie weg is.

De show van Dion, ‘A new day’ is vijf keer per week te zien in het Caesars Palace in de Amerikaanse gokstad. Het spektakel is bedacht door de directeur van Cirque du Soleil, Franco Dragone. Na de week van afzeggingen neemt Dion een week vakantie. Ze treedt zeker tot 28 december niet op.

De Canadese sloot in maart 2003 een contract van 76 miljoen euro met Caesars Palace. De shows zijn tot juli 2007 te zien.

[Novum]