Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Denise Richards niet vervolgd na laptopincident

Denise Richards wordt niet vervolgd. Afgelopen week gooide de actrice in een boze bui een laptop van het balkon van een hotel, bovenop twee bejaarde vrouwen.

(Novum/AP) – Denise Richards wordt niet vervolgd voor het verwonden van twee bejaarde vrouwen. Afgelopen week gooide de actrice in een boze bui een laptop van het balkon van een hotel in het Canadese Vancouver. Twee vrouwen, van 90 en 81 jaar, zaten in de lobby toen ze werden geraakt door de computer. Ze raakten lichtgewond aan hun armen.

De 35-jarige actrice was in Canada een scène aan het opnemen voor haar nieuwe film ‘Blond and blonder’, toen ze tegen een fotograaf aanliep die een foto van haar wilde maken. In een poging dat te voorkomen pakte ze zijn laptop af en smeet die van het balkon.

Vervolging van Richards is niet in het algemeen belang, zegt een woordvoerder van de Canadese politie. De actrice betaalt de fotograaf immers de schade aan zijn apparatuur. Over het lot van de bejaarde vrouwen zei de politie niets.

[Novum]