Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diddy sprakeloos na huwelijksaanzoek fan

Diddy is in de televisieshow van Tyra Banks door een fan ten huwelijk gevraagd. De 37-jarige rapper stond na het onverwachte aanzoek met zijn mond vol tanden.

Diddy is in de televisieshow van Tyra Banks door een fan ten huwelijk gevraagd. Het 17-jarige meisje was aanwezig in de talkshow om te vertellen over haar leven als fan van de rapper, melden verschillende Amerikaanse media. Zij wist van tevoren niet dat ze haar grote idool ging ontmoeten, maar twijfelde geen moment toen ze oog in oog met hem kwam te staan. Diddy stond na het onverwachte aanzoek met zijn mond vol tanden en stamelde dat hij nog niet toe is aan een huwelijk.

De trouwlustige superfan antwoordde gevat dat Diddy er over 1 jaar en 22 dagen wel aan toe zal zijn, omdat ze dan 18 wordt. De 37-jarige rapper antwoordde dat hij een relatie heeft met Kim Porter, die volgende maand een tweeling van hem verwacht. De bijdehante tiener verbaasde het publiek met haar reactie. “Ik ben veel leuker dan zij”, werd zij geciteerd.

Eerder gaf Sean ‘Diddy’ Combs aan dat hij nog niet met Kim Porter wil trouwen. “Ik weet dat ze een huwelijk verdient, maar ik ben er nu niet klaar voor. Het is niet zo dat ik niet genoeg van haar houd, maar ik ben nog aan het leren hoe ik een goede vriend moet zijn. Als ik deze fase heb doorlopen, ga ik door naar de volgende stap.”

[Novum]