Search
Close this search box.

Geen huwelijk Pitt en Jolie in wassenbeeldenmuseum

Madame Tussauds heeft het plan de wassenbeelden van Angelina Jolie en Brad Pitt te laten trouwen, laten varen. Een woordvoerder van Pitt protesteerde hiertegen.

(Novum/AP) – Het huwelijk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is voorlopig van de baan. In het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Las Vegas althans. Het museum heeft het plan de wassen beelden van het sterrenkoppel in een huwelijkssetting te plaatsen verworpen. Pitt had tegen het plan geprotesteerd.

Een woordvoerder van het museum verklaarde het plan te hebben afgeblazen omdat Madame Tussauds de acteurs niet op de kast wil jagen. “We hebben altijd een goede band met de Hollywoodsterren gehad en hebben daarom besloten de huwelijksscène te schrappen.”

De scène van het wassenbeeldenhuwelijk zou niet alleen beelden van Angelina en Brad bevatten. Het beeld van George Clooney zou fungeren als getuige. Andere aanwezigen tijdens de ceremonie zouden de evenbeelden van onder anderen Elvis, Ben Affleck, Frank Sinatra en Luciano Pavarotti zijn.

In oktober vertelde Brad Pitt in het mannenblad Esquire dat hij niet met Jolie wil trouwen voordat de huwelijkswetten in de Verenigde Staten, waar het homohuwelijk nog in bijna alle staten verboden is, zijn veranderd. “Wij trouwen niet voordat iedereen die in dit land in het huwelijk wil treden dat ook kan doen.”

[Novum]