Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon zoekt ‘aparte’ figuranten

Volkszanger Gordon is op zoek naar bijzondere mensen om in zijn nieuwe videoclip te verschijnen. “Alleen aanmeldingen met foto worden benaderd.”

Volkszanger Gordon is op zoek naar bijzondere mensen om in zijn nieuwe videoclip te verschijnen. Het maakt niet uit of ze hetero, homo of bi zijn. Ook maakt het niet uit of ze bejaard of gehandicapt zijn. Wel moeten de figuranten er een bijzondere levensstijl op na houden of er apart uitzien, schrijft de 38-jarige zanger donderdag op zijn weblog. “Alleen aanmeldingen met foto worden benaderd.”

Met deze mensen wil Gordon de boodschap van zijn nummer ‘Als je maar gelukkig bent’, dat hij samen met Lange Frans heeft opgenomen, tot uitdrukking brengen. Het lied gaat over de reactie van de ouders van Gordon toen hij vertelde dat hij homoseksueel is. Donderdag wordt het filmpje opgenomen.

[Novum]