Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gouden Plaat voor Gebroeders Ko

De Gebroeders Ko krijgen woensdag een gouden plaat uit handen van presentatrice Maureen du Toit. Van de single ‘Boten Anna’ zijn veertigduizend stuks verkocht.

De Gebroeders Ko krijgen woensdagavond een gouden plaat uit handen van Hart van Nederland-presentatrice Maureen du Toit. Van de single ‘Boten Anna’ zijn ruim veertigduizend exemplaren over de toonbank gegaan. Het feestnummer bereikte daarmee de gouden status. De schijf wordt uitgereikt tijdens de Party Awards 2006.

De derde editie van de Party Awards, die georganiseerd is door RBJ Productions en Brinks Audio voor Nederlandse feestartiesten, wordt gehouden in partycentrum De Kelder in het Brabantse Hank. De Gebroeders Ko ontvangen daar ook een Party Award voor beste single. In de categorie opkomende artiest en act winnen de Starstylers. In totaal worden er zes awards uitgereikt.

Het feestduo Gebroeders Ko bestaat uit Ton en Gerard Koopmans. De broers werden bekend met het nummer ‘Ik heb een toeter op mijn waterscooter’. Ze brachten eerder deze maand de single ‘Sinterklaas Boot’ uit, dat dezelfde melodie heeft als ‘Boten Anna’. Volgens het management van de broers is het Sinterklaasnummer erg populair. De single wordt zelfs in Australië en Canada gedownload.

[Novum]