Search
Close this search box.

Howard K. Stern weer verhoord voor dood Daniel Smith

Het onderzoek naar de dood van Daniel Smith, de zoon van Anna Nicole, is niet afgerond. De vriend van Anna , Howard K. Stern, is voor de tweede keer verhoord.

Het onderzoek naar de dood van Daniel Smith, de zoon van voormalig playmate Anna Nicole Smith, is nog niet afgerond. De vriend van de blondine, Howard K. Stern, is in verband met de mysterieuze dood van de jongen voor de tweede keer door de politie ondervraagd. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De 20-jarige Daniel overleed 10 september op de Bahama’s aan een combinatie van antidepressiva en pijnstillers.

Bronnen bij justitie op de Bahama’s hebben TMZ verteld dat Stern tijdens zijn tweede politieverhoor gevraagd is naar de aanwezigheid van methadon in het lichaam van Daniel Smith. Anna Nicole is eerder verhoord over de dood van haar zoon. Half december zou justitie een belangrijke mededeling over het onderzoek willen doen.

Daniel overleed in de ziekenhuiskamer van zijn 38-jarige moeder, drie dagen nadat zij bevallen was van dochter Danielynne. Howard K. Stern zegt de vader van het meisje te zijn, hoewel haar ex-vriend Larry Birkhead beweert dat het kind van hem is. Hij heeft het stel aangeklaagd en eist een DNA-test. De vader van Daniel is Billy Smith, met wie Anna Nicole Smith op 17-jarige leeftijd trouwde. Twee jaar later scheidde ze van hem.

[Novum]