Search
Close this search box.

Jos Brink en Sandra Reemer willen nieuw programma

Jos Brink en Sandra Reemer zouden graag een show � la Wedden Dat…? presenteren. Het showbizzstel vertelde dat tijdens de presentie van de dvd-box.

Jos Brink en Sandra Reemer zouden dolgraag weer een spelshow à la Wedden Dat…? presenteren. Het legendarische showbizzkoppel vertelde dat dinsdag tijdens de presentatie van de dvd-box van Wedden Dat…?. De vermaarde presentator ontving het eerste exemplaar van de nostalgische verzameling uit handen van ‘zijn kroepoekje’.

Reemer en Brink krijgen niettemin geen medewerking uit televisieland. De 56-jarige ex-assistente denkt wel te weten hoe dat komt. “We worden gewoon als te oud gezien. Belachelijk, want we zijn nog jong van geest. Ik vind dat een typisch Nederlands fenomeen.”

Mochten de bonzen in Hilversum toch nog ontwaken, dan gaan de sterren niet zomaar met ieder voorstel akkoord. “Het programma zou wel op onze voorwaarden gemaakt moeten worden”, zegt Brink.

Als de 65-jarige ex-showmaster vertelt over de herinneringen uit zijn ‘Wedden Dat-tijd…?’ noemt hij onmiddellijk de tragische dood van de 12-jarige Dennis van Bommel. De jongen had meegedaan aan het programma en wist met succes allerlei sterrenstelsels te ontcijferen. Het kind verongelukte de volgende dag.

Brink vertelt dat hij altijd met kinderen op hun weddenschap oefende en deed dat dus ook met Dennis. “Met kinderen moet je voorzichtig zijn. Dan geldt het credo ‘alles voor de show’ niet. De oefensessie met de overleden jongen staat mij nog helder voor de geest.”

Het presentatieduo kijkt met plezier terug op het programma dat dertien jaar op de buis was. “Ik heb heimwee naar die tijd. Volgens mij hebben mensen vandaag de dag behoefte aan een gezellig zaterdagavondprogramma. Wij zijn beschikbaar”, aldus Brink.

[Novum]