Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Keith Urban vertelt over verslaving

Keith Urban denkt dat het voor verslaafden heel belangrijk is om zich niet af te sluiten voor hun omgeving. De countryzanger kampt met een alcoholverslaving

(Novum/AP) – Keith Urban denkt dat het voor verslaafden heel belangrijk is om zich niet af te sluiten voor de mensen in hun omgeving. Dat vertelt de countryzanger, die zelf momenteel wordt behandeld voor zijn alcoholverslaving, in het tijdschrift Best Life. “Het gevaar is dat je denkt dat je er zelf wel uitkomt en weigert om hulp te vragen. Dan is het einde nabij.”

De zanger, die in juni trouwde met actrice Nicole Kidman, zegt zijn leven te danken aan de mensen om hem heen. “Ik was aan het verdrinken toen ik me bedacht dat ik mijn hand zou kunnen opsteken om hulp te vragen. Ik ben zo dankbaar dat ik dat heb gedaan en er nog ben.”

Urban werd vorige maand opgenomen in een afkickkliniek, waar hij momenteel nog steeds wordt behandeld voor zijn drankverslaving. De 38-jarige muzikant was eerder verslaafd aan cocaïne.

[Novum]