Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kevin Federline komt met autobiografie

Rapper Kevin Federline is van plan een autobiografie uit te brengen. Met het boek wil de man van Britney Spears zijn imago oppoetsen.

Kevin Federline wil een autobiografie uitbrengen. Daartoe neemt hij een professionele biograaf in de arm, vertelt hij aan het Amerikaanse magazine New York Post. De man van Britney Spears hoopt met het boek zijn imago op te poetsen. Ook zijn onlangs verschenen eerste cd ‘Playing With Fire’, waarop Federline openhartig over zichzelf rapt, diende dat doel.

De 28-jarige Federline heeft te kampen met een imagoprobleem omdat hij zijn zwangere ex verliet voor Spears en ook haar niet juist zou behandelen. Lange tijd gingen geruchten dat hij alleen op haar geld uit was. De rapper zegt het belangrijk te vinden dat mensen begrijpen wie hij werkelijk is.

Federline zal zijn levensverhaal beschrijven tot het moment dat hij zijn huidige vrouw ontmoette. Zijn moeilijke jeugd en zijn lastige carrièrestart in Los Angeles komen centraal te staan. Federline moet nog een schrijver vinden die zijn verhaal op papier gaat zetten. Wanneer het boek uitkomt, is nog niet bekend.

[Novum]