Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lange Frans maakt acteerdebuut in ’t Schaep

Lange Frans vervult een gastrol in ’t Schaep met de 5 Pooten. De 25-jarige rapper maakt hiermee zijn acteerdebuut.

Lange Frans vervult een gastrol in de remake van ”t Schaep met de 5 Pooten’. De serie uit 1969 is door de KRO in een nieuw jasje gestoken. De 25-jarige rapper maakt hiermee zijn acteerdebuut.

Pierre Bokma, Marc-Marie Huijbregts, Loes Luca, Georgina Verbaan en Carry Tefsen spelen de belangrijkste personages in de komedie over café ’t Schaep, een Amsterdamse uitspanning in de Jordaan. Talloze beroemdheden spelen een gastrol. Naast Lange Frans zijn onder anderen Arjan Ederveen, Huub van der Lubbe, Jack Wouterse, Theo Maassen, Michiel Huisman en Wieteke van Dort in een van de acht afleveringen te zien.

”t Schaep met de 5 Pooten’, geschreven door Eli Asser en nu bewerkt door Frank Houtappels, wordt vanaf 3 december uitgezonden. De 24 liedjes uit de oorspronkelijke reeks zijn ingezongen door de nieuwe cast. De cd, met onder meer ‘We benne op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?’ en ‘Het zal je kind maar wezen’, ligt deze week in de winkel.

[Novum]